promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry Styles olyan gusztustalan dolgot csinált a színpadon, hogy a legtöbben öklendeznek már a gondolattól is

Harry Styles olyan gusztustalan dolgot csinált a színpadon, hogy a legtöbben öklendeznek már a gondolattól is

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan kiakadtak azon, amit Harry Styles csinált.

Valószínűleg mindenki érzékeli, hogy Harry Styles jelenleg a világ egyik legfelkapottabb énekese, hiszen szinte a csapból is ő folyik. Folyton az ő zenéit hallhatjuk a rádióban, a magánéletével van vele a sajtó, rég bolondultak meg ennyire az emberek egy popsztárért. Úgy tűnik, hogy Harry Styles igazán nagy hatással van a közönségre, ami érthető, hiszen rendkívül tehetséges és jóképű.

A mindössze 29 éves Harry Styles rengeteg helyen fellépett már, a remekül csengő dalaival az egész világot megbabonázta. Szinte folyton teltházas koncerteket ad a fiatal énekes, nemrég például az Ausztráliában található Perth-ben is hatalmas bulit csapott, a rajongói teljesen odavoltak érte – bár történt egy elég kellemetlen eset, ami sokak szerint egyáltalán nem volt menő, sőt.

Az aranytorkú Harry Styles úgy próbálta még fokozottabb hangulatba hozni az amúgy is felpörgött közönséget, hogy a színpadon levette az átizzadt cipőjét, piát öntött bele, majd mindenki szeme láttára megitta azt – ez pedig sokak szerint olyan gusztustalan és gyomorforgató volt, hogy egyesek még a gondolattól is öklendeztek, teljesen érthető módon.

Harry Styles ezzel a húzásával sokakat kiakasztott, hiszen nem mindenki gondolta úgy, hogy ez jó ötlet volt. Ettől függetlenül biztos, hogy bőven vannak olyanok is, akik szerint a popsztár így is nagyon laza volt – itt lehet megnézni az esetről készült felvételeket:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás