promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
David Hasselhoff lánya egy nagyon dögös plus size modell - Így néz ki most Hayley Hasselhoff
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hayley Hasselhoffot egy csokor virággal fogadta a reptéren a pasija.

David Hasselhoff egy igazi legenda, aki színészként és énekesként is képes volt maradandót alkotni az utóbbi évtizedekben. Magyarországon leginkább a Baywatch, illetve a Knight Rider című kultikus sorozatokkal szerzett magának rajongókat a jóképű világsztár, aki már 70 éves is elmúlt, de még mindig aktív, ráadásul most is kifejezetten remekül néz ki, simán letagadhatna pár évtizedet.

Az örökifjú David Hasselhoffnak összesen két gyermeke van, mindkettő édesanyja az ismert színésznő, Pamela Bach, ráadásul mindkettő lány. Taylor-Ann Hasselhoff jelenleg 32 éves, és pár nappal ezelőtt volt az esküvője. A világsztár fiatalabbik lánya, Hayley Hasselhoff pedig 30 esztendős, boldog párkapcsolatban él Dominic Farrell-lel, a még nem túl ismert, de sármos színésszel.

Hayley Hasselhoff egy ismert és keresett plus size modell, akiért rengetegen szinte megőrülnek, ugyanis elképesztően csábító, nagyon nőies, csinos nő. Ezzel valószínűleg ő is tökéletesen tisztában van, hiszen előfordult már, hogy egészen bevállalós fotókon szerepelt – bár az még kérdéses, hogy mélyen belül mit gondol erről az édesapja, David Hasselhoff.

A minap friss fotók készültek Hayley Hasselhoffról, aki éppen Londonba repült, a reptéren pedig ott várta őt egy csokor virággal a pasija, aki rögtön megölelte és megcsókolta őt. Ebből is látszik, hogy tombol közöttük a szerelem, nagyon megtalálták egymást, kifejezetten szép párt alkotnak. Itt lehet megnézni a róluk készült képeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás