promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Démonok a londoni divathéten?
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A londoni divathéten a Buerlangma bemutatóján megjelentek a divat démoni bemutatóját élvezhették. A 2023-as őszi/téli kollekció legújabb tervei a sötét oldalt tükrözték, és a márka hűséges követői nem tudtak betelni velük.

A kollekció a sötét művészetek igazi megtestesítője volt, minden egyes darab úgy készült, hogy elvarázsolja azokat, akik szemet vetnek rájuk.

A kollekció színskálája a mély, vérvörös színektől a szénfekete színig terjedtek. A túlméretezett kabátok úgy készültek, hogy árnyékos ölelésbe burkolják viselőjüket, míg a strukturált ruhák a női alak íveit erősítették. A gyöngysorok elátkozott ékszerekre emlékeztettek, míg a csipkék és hímzések úgy készültek, hogy elcsábítsák és manipulálják azokat, akik túl közelről merészelték megnézni.

A bemutató az alvilág igazi ünnepe volt, Buerlangma pedig a pokoli divat elszabadításának élvonalába tartozott. A közönség imádta, és a kollekció biztosan maradandó hatást gyakorolt a megjelentekre.

Összefoglalva, a Buerlangma AW23-as kollekciója egy sötét mestermű volt, amely megbabonázta a közönséget, és a divatmárka terveinek bűvkörében hagyta. 

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás