promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fejtsd meg Rihanna divat-kaméleon hatalmának titkait - Inspirálódj bármilyen alkalomra!
Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Divatinspirációt keresel, hogy a stílusodat a következő szintre emelhesd? Vegyél példát a divatkaméleonról, Rihanna-ról! Az elegáns vörös szőnyeges megjelenéstől a hétköznapi utcai viseletig, ez a sokoldalú énekesnő tudja, hogyan kell bármilyen divatstílust meghódítani.

Rihanna egyik jellegzetes divatmozdulata a színekhez való bátor hozzáállása. Akár merész neonzöldet, akár klasszikus vöröset visel, tudja, hogyan kell vibráló ruháival feltűnést kelteni. Tegyél így te is és kísérletezz néhány merész és élénk árnyalattal a ruhatáradban.


Ha vörös szőnyeges eseményekről van szó, Rihanna mindig a legjobb formáját hozza, és általában hosszú ruhákban jelenik meg. A fehér szaténruhátkól kezdve a combig érő hasítékkal ellátott, elegáns fekete ruhán át, ő tudja, hogyan kell felkelteni a figyelmet bármilyen elegáns eseményen. Ha tehát egy hivatalos eseményen veszel részt, és szeretnél jó benyomást kelteni, akkor érdemes egy elegáns és kifinomult hosszú ruhában megjelenned.

Riri divatstílusa azonban nem korlátozódik kifinomult alkalmakra - ő azt is tudja, hogyan kell könnyedén feldobni az alkalmi és sportos darabokat. Legyen szó bő farmerről, túlméretezett pulóverekről vagy átlagos tornacipőkről, a hétköznapi megjelenése is mindig a helyén van. 

Összefoglalva, akár elegáns, akár lazább megjelenésre vágysz, Rihanna változatos divatstílusa végtelen inspirációt nyújthat. Miért ne vennél hát példát az ő megjelenéséből, és miért ne kezdenél el kísérletezni néhány merész színnel, elbűvölő ruhával és laza utcai ruhadarabbal még ma?

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás