promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zavarba ejtő lesifotók készültek a híres pankrátorról, szoknyában és harisnyában kapták lencsevégre
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

John Cena mindenkit meglepett, így még sosem láthattuk őt.

John Cena először pankrátorként vonult be a köztudatba, ráadásul annyira jól ment neki, hogy akkora sztár lett belőle, mint Dwayne Johnson, aki annak idején The Rock néven pankrátorkodott. Hozzá hasonló módon John Cena is színészi karrierbe kezdett ezek után, és egyre sikeresebb alkotásokban szerepelt – a tavaly bemutatott Békeharcos - Peacemaker című sorozatot rengetegen imádták tőle.

Sőt, még a Halálos iramban-szériához is csatlakozott John Cena, ugyanis ő volt a Vin Diesel által alakított Dominic Toretto testvére a legutóbbi, kilencedik részben, ráadásul úgy tűnik, hogy a következőben is láthatjuk őt, szóval szépen halad a pankrátor szekere Hollywoodban, hamarosan ő is akkora gigasztár lehet, mint Dwayne Johnson.

A minap egészen zavarba ejtő lesifotók kerültek ki John Cenáról, ugyanis a durván kigyúrt híresség szoknyában, harisnyában és magassarkúban látható rajtuk, ez pedig eléggé meglepte a rajongóit.

Persze erre jó oka volt a színésznek, ugyanis éppen Ausztráliában forgatja a legújabb komédiáját, aminek a címe Ricky Stanicky. A Peter Farrelly (Dumb és Dumber - Dilibogyók, Én és én meg az Irén) által rendezett film arról szól, hogy három barát tiniként véletlenül felgyújt egy házat, és egy kitalált személyre kenik a dolgot, ez pedig annyira beválik nekik, hogy az életük további részében is ezt a nem létező embert okolják, ha valamit elcsesznek. Több évvel később a feleségeik találkozni akarnak ezzel a fickóval, így a barátok felfogadnak egy színészt, hogy testesítse meg ezt a fiktív bajkeverőt – szóval elég érdekesen hangzik a dolog.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy John Cena kit alakít a filmben, de szerepelni fog mellette még Zac Efron is, szóval jó társaságban lesz.

Itt lehet megnézni a szoknyás lesifotókat John Cenáról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás