promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
69 éves lett John Travolta: íme 10 érdekesség a Grease sztárjáról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

John Travolta ma ünnepli a 69. születésnapját, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. John Travolta mindössze 16 éves volt, mikor ott hagyta az iskolát, hogy színész lehessen belőle – rizikós döntés volt, amit sokan megbánnának, de neki bevált.

2. Élete egyik legnagyobb hibájának tartja John Travolta, hogy nem vállalta el a 2002-ben bemutatott Chicago című musical főszerepét – végül Richard Gere kapta a szerepet.

3. John Travolta nagyon jó pilóta: az egész családja életét megmentette 1992-ben, mikor kényszerleszállást hajtott végre a repülőjével, aminek az elektronikája a levegőben teljesen megadta magát.

4. Diana hercegné annyira imádta John Travoltát, hogy még táncoltak is együtt egy eseményen a Fehér Házban 1985-ben.

5. John Travolta a 2009-es Volt című animációs film kedvéért közös dalt készített Miley Cyrussal – a szerzemény címe „I Thought I Lost you”.

6. John Travolta egyszer tanácsot kapott a legendás Marlon Brandótól: „ne várj el olyan dolgokat az emberektől, amiket nem tudnak megadni neked.”

7. Tom Hanks helyett John Travolta is lehetett volna a Forrest Gump főszereplője, de a színész nem vállalta – ezt viszont a Chicagóval ellentétben nem bánja annyira.

8. John Travolta szerepelt Pitbull „3 to Tango” című dalának klipjében, amiben még táncra is perdült a világsztár.

9. Rengeteg ikonikus munkája volt John Travoltának, de neki az 1998-as Zavaros vizeken című filmben nyújtott alakítása a kedvence.

10. John Travolta volt az, aki kiválasztotta Olivia Newton-Johnt a Grease - Pomádé című filmhez, amiben legendás páros voltak.

Nézd meg galériánkat John Travoltáról, aki ma lett 69 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás