promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Beyonce megdöntötte az eddigi rekordot; a legjobban öltözött sztárok a Grammy díjátadón

Beyonce megdöntötte az eddigi rekordot; a legjobban öltözött sztárok a Grammy díjátadón

Fotók & Programok
Kategória fejléc
Promotions

A Grammy zenei díjak történetének rekordere Beyonce énekesnő lett, aki az idei Los Angeles-i díjátadón vehette át 32. aranygrammofonját. Az R&B ikon ezzel megdöntötte azt a 26 éves rekordot, amelyet George Solti brit-magyar karmester tartott, aki ebből 31-et nyert meg egész pályafutása során.

Az idén megjelent sztárok között akadtak végre olyanok is, akik megtisztelték a Grammy díjátadó-t elegáns és helyén való ruhakölteményeikkel.

A legszebb ruhát viselő képzeletbeli díját, mi Jennifer Lopez színésznő és énekesnőnek adtuk vona, hiszen egy lenyűgöző kék, magasan kivágott ruhában lépett a színpadra, amelyet végig kis kristályokkal szegélyeztek. 
Ám idén nem csak neki vált be a kék szín mert Cardi B énekesnő is egy gyönyörű különleges kék ruhában érkezett a Los Angeles-i Grammy-díjátadó vörös szőnyegére.
Azonban még volt egy valaki aki megpróbálta átcsillogni a két vetélytársát, aki nem más volt, mint Taylor Swift. Az énekesnő Roberto Cavalli tervező sötétkék ruháját viselte, amelyben olyan volt, mint a csillagos égbolt. 

A lélegzetellátó Adele is megjelent az eseményen, ahol be is zsebelte az Easy on Me című daláért a legjobb pop szólóelőadásért járó díjat. Emellett pedig, egy csodálatos bordó hosszúruhát viselt, amely tökéletesen kiemelte alakját.

A huszonkilenc éves countryénekesnő, Kelsea Ballerini élénksárga ruhában érkezett a Los Angeles-i Grammy-díjátadóra. A vakító ruha stílusa és színe az egyik legszembetűnőbb vendéggé tette Kelsiát.

A végére hagytunk az igencsak megosztó ruhakölteményeket viselőket.

A negyvenkilenc éves modell, Heidi Klum provokatív,kissé túl csicsás aranyszínű ruhában mutatkozott a Los Angeles-i Grammy-díjátadón.

A szállodabirodalom örökösnője, Paris Hilton egy ezüst, csillogó, maxi hosszúságú ruhát viselt, merész dekoltázzsal, ami egy diszkógömb hatását kelti

Megan Fox és Machine Gun Kelly is ragyogó öltözékben mutatkozott be a 65. gálán.  Míg Megan egy káprázatos, magas nyakú valóban szép ruhát választott, addig vőlegénye kissé lerontotta az összképet egy szokatlan ezüst blézert viselve.

Utoljára a divat botrányhősnőjét hagytuk. Doja Cat fekete  hosszú fekete latexruhában és kesztyűben jelent meg a gálán. 

Borítókép:  profimedia
Hasonló tartalmak