promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cristiano Ronaldo: 10 érdekesség a portugál focilegendáról

Cristiano Ronaldo: 10 érdekesség a portugál focilegendáról

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

38 éves lett Cristiano Ronaldo, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet.

1. Jelenleg Cristiano Ronaldo a világ egyik leggazdagabb sportolója, de nagyon szerény körülmények között nőtt fel – az édesanyja szakács volt, az édesapja pedig kertész.

2. Cristiano Ronaldo állítólag tananyag az egyik egyetemen – negyedéves szociológia hallgatók tanulhatnak róla a University of British Columbia Okanagan kampuszán.

3. 15 évesen megműtötték Cristiano Ronaldo szívét, miután tachycardiával diagnosztizálták – ez azt jelentette, hogy rendkívül gyorsan dobogott a szíve.

4. Cristiano Ronaldo a híres amerikai elnökről, Ronald Reaganről kapta a nevét – az édesapja már színészként is rajongott a későbbi elnökért.

5. A CR7 előtt „sírós baba” volt a családi beceneve Cristiano Ronaldónak, mert állítólag gyerekként mindig sírt, amikor lepasszolta valakinek a labdát, de az nem lőtt gólt.

6. Cristiano Ronaldo állítólag sosem akar tetoválást csináltatni, mivel rendszeresen ad vért, és nem akarja, hogy egy tetkó gyógyulása miatt kiessen egyetlen időpont is.

7. A Real Madrid 2009-ben 100 millió euróra biztosította Cristiano Ronaldo lábait.

8. Állítólag 800 millió dolláros vagyona van Cristiano Ronaldónak, aki ezzel a második leggazdagabb sportoló a híres ökölvívó, Floyd Mayweather Jr. után.

9. Cristiano Ronaldo életre szóló szerződést írt alá a Nike-val – LeBron James és Michael Jordan mellett ő a harmadik ilyen személy.

10. Cristiano Ronaldo az Instagram királya, ugyanis neki van a legtöbb követője a platformon – ez jelenleg 541 millió felhasználót jelent.

Nézd meg galériánkat Cristiano Ronaldóról, aki ma lett 38 éves:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás