promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Olivia Wilde feszülős nacis lesifotóit látva egyből tudni fogod, hogy mit evett rajta Harry Styles

Olivia Wilde feszülős nacis lesifotóit látva egyből tudni fogod, hogy mit evett rajta Harry Styles

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Olivia Wilde-ról edzés után készült pár friss lesifotó.

A 38 éves Olivia Wilde-ot olyan filmekben láthattuk, mint például a Tron: Örökség, Testcsere, Cowboyok és űrlények vagy a Lopott idő, de a magyar közönség talán a Doktor House című sorozatból ismerheti őt a legjobban. A színésznő mostanában rendezőként is jeleskedik, hiszen ő rendezte a tavalyi év egyik legérdekesebb filmjét, a Nincs baj, drágám című thrillert is Florence Pugh és Harry Styles főszereplésével.

Olivia Wilde nagy botrányba keveredett, mikor kiderült, hogy elhagyta a férjét, a Családi üzelmek sztárját, Jason Sudeikist, és összejött a nála 10 évvel fiatalabb Harry Stylesszal. Jó ideig együtt voltak, és úgy tűnt, hogy a korkülönbség ellenére nagyon boldogok együtt, de nemrég szárnyra kelt a pletyka, hogy szakítottak – állítólag azért, mert mindketten más fázisaiban vannak az életüknek, és ezt nem tudták összeegyeztetni.

Úgy tűnik, hogy Olivia Wilde és Harry Styles békében váltak el egymástól, hiszen egyikük sem hőzöng a bulvárlapoknak, és a közösségi oldalaikra sem posztolnak sokat sejtető dolgokat. Az énekes koncertezik, újabb zenéket alkot és sikert sikerre halmoz, a színésznő pedig máris két új filmen dolgozik rendezőként – amik közül az egyik ráadásul állítólag egy Marvel szuperhősös film lesz.

Persze nemcsak a tehetsége miatt olyan népszerű Olivia Wilde, hiszen sokan őt tartják jelenleg Hollywood egyik legszebb színésznőjének. A minap kikerült róla pár friss lesifotó, amik Los Angelesben készültek róla edzés után, feszülős nadrágban, és azokon is bombasztikusan néz ki a világsztár – itt lehet megtekinteni a felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak