promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olivia Wilde feszülős nacis lesifotóit látva egyből tudni fogod, hogy mit evett rajta Harry Styles
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Olivia Wilde-ról edzés után készült pár friss lesifotó.

A 38 éves Olivia Wilde-ot olyan filmekben láthattuk, mint például a Tron: Örökség, Testcsere, Cowboyok és űrlények vagy a Lopott idő, de a magyar közönség talán a Doktor House című sorozatból ismerheti őt a legjobban. A színésznő mostanában rendezőként is jeleskedik, hiszen ő rendezte a tavalyi év egyik legérdekesebb filmjét, a Nincs baj, drágám című thrillert is Florence Pugh és Harry Styles főszereplésével.

Olivia Wilde nagy botrányba keveredett, mikor kiderült, hogy elhagyta a férjét, a Családi üzelmek sztárját, Jason Sudeikist, és összejött a nála 10 évvel fiatalabb Harry Stylesszal. Jó ideig együtt voltak, és úgy tűnt, hogy a korkülönbség ellenére nagyon boldogok együtt, de nemrég szárnyra kelt a pletyka, hogy szakítottak – állítólag azért, mert mindketten más fázisaiban vannak az életüknek, és ezt nem tudták összeegyeztetni.

Úgy tűnik, hogy Olivia Wilde és Harry Styles békében váltak el egymástól, hiszen egyikük sem hőzöng a bulvárlapoknak, és a közösségi oldalaikra sem posztolnak sokat sejtető dolgokat. Az énekes koncertezik, újabb zenéket alkot és sikert sikerre halmoz, a színésznő pedig máris két új filmen dolgozik rendezőként – amik közül az egyik ráadásul állítólag egy Marvel szuperhősös film lesz.

Persze nemcsak a tehetsége miatt olyan népszerű Olivia Wilde, hiszen sokan őt tartják jelenleg Hollywood egyik legszebb színésznőjének. A minap kikerült róla pár friss lesifotó, amik Los Angelesben készültek róla edzés után, feszülős nadrágban, és azokon is bombasztikusan néz ki a világsztár – itt lehet megtekinteni a felvételeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás