promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ezt látni kell: művészi képek készültek két ádáz harcot vívó kengururól

Ezt látni kell: művészi képek készültek két ádáz harcot vívó kengururól

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Amilyen cukik a kenguruk, olyan harciasak is.

Ha valaki Ausztráliára gondol, akkor jó eséllyel rögtön a kenguruk, és persze Paul Hogan örök klasszikusa, a nagy sikerű Krokodil Dundee jut az eszébe. Ausztrália egy fantasztikusan gyönyörű, de köztudottan nagyon veszélyes hely, hiszen azt szokták mondani poénkodva, hogy ott minden állat meg akar ölni minket – még a legcukibb apróságok is, csak azok nem képesek rá.

Sokan kifejezetten cukinak tartják a kengurukat a kis erszényükkel és a mókásnak nevezhető ugrabugrálásukkal, de az ausztrálok pontosan tudják, hogy a látszat csal, ugyanis elég agresszív, problémát okozó állatokról van szó, amik komoly sérüléseket tudnak okozni egymásnak, és az embereknek is – YouTube-on van is fent rengeteg megdöbbentő felvétel ezzel kapcsolatban.

Nemrég egy Michael Eastwell nevű brit fotósnak sikerült lencsevégre kapnia egy intenzív kenguru csatát a Queenslandben található Cape Hillsborough Nemzeti Parkban, a felvételei pedig egész művésziek lettek a lemenő/felkelő nappal a háttérben – már-már úgy tűnik, hogy az állatok nem is harcolnak, hanem valójában táncolnak egymással, pedig komoly összetűzés volt.

Tényleg egészen káprázatosak lettek a fotós felvételei, mondhatjuk, hogy jókor volt jó helyen, ráadásul mi is szerencsések vagyunk, ugyanis most megcsodálhatjuk a harcoló kengurukról készült művészi képeket:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak