promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néznek ma ki a Breaking Bad egykori főszereplői
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet kaptok egy kis lökést, hogy ismét elölről megnézzétek a sorozatot.

Bryan Cranston a „Már megint Malcolm” című sorozat miatt is felrajzolta magát a térképre a Hollywoodban és a sorozatvilágban, de a nagy áttörést és a Breaking Bad hozta meg a számára. Vince Gilligan mindig is tudta, hogy mire képes Cranston drámai szinten, mivel ő írta azt az X-akták részt, amiben a színész feltűnt.

Míg sok népszerű sorozat elbukott ebben az időben a lezárással, mint mondjuk a Trónok harca, Gilligan profin vitte végig Walter White kalandjait, és a Better Call Saul szériából is kihozta a maximumot.

A Breaking Bad premierje anno 2008. január 20-án volt. Miért érdemes 15 év után ismét belekezdeni a Breaking Bad-be? Mert még lehet ennyi idő után is találtok majd benne valami rejtett utalást.

A sorozat jobban meg van tervezve, mint egy svájci óra, és ez teszi a világ legjobbjává, és ez indította el az AMC csatornát is a hírnév felé. Hihetetlen, de Andrew Lincoln anno ezért vállalta el Rick szerepét a The Walking Dead-ben, mert látta a forgatókönyvön, hogy AMC. Csak annyit mondott magában, ők csinálták a Breaking Bad-et, akkor ez a sorozat tuti ütni fog.

A galériánkban most jöhet egy kis retró összeállítás a Breaking Badből, és azt is megnézhetitek, hogy Bryan Cranston vagy éppen Aaron Paul hogy néz ki most. A két színész amúgy a mai napig jó barátságot ápol egymással, sőt, közös vállalkozásuk is van.

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás