promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még az Idétlen időkig gyönyörű sztárjára? Így néz ki most, ősz hajjal a 64 éves Andie MacDowell
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Andie MacDowell még mindig csodálatosan néz ki.

1993-ban mutatták be a zseniális Idétlen időkig című filmet, amiben a főhős (akit Bill Murray alakított) folyton ugyanazt a napot éli újra és újra, miközben próbál jobb ember lenni, és összejönni a csinos kolléganőjével (akit Andie MacDowell hozott imádni való módon). Az alkotás Magyarországon is sokak kedvence, hiszen egyszerre elképesztően vicces és mélységesen elgondolkodtató.

Bill Murray mellett Andie MacDowell az, aki igazán kiemelkedett a filmből, hiszen a főszereplővel együtt a közönség is szinte egyből szerelmes lett belé a kedvességének és a szépségének köszönhetően. A színésznő egy évvel később a Négy esküvő és egy temetés című romantikus vígjátékban is nagyon jó volt Hugh Grant oldalán – és a rajongói legnagyobb örömére még most is aktív.

A jelenleg 64 éves Andie MacDowell az egyik főszereplője a hamarosan érkező The Way Home című sorozatnak, és természetesen ő is ott volt New Yorkban a premieren, ráadásul szinte beragyogta az egész helyet a mosolyával – bár biztos, hogy sokan meglepődnek a mostani kinézetén, hiszen a világsztár haja már megőszült, de még mindig hihetetlenül jól néz ki, több évtizedet is letagadhatna a korából.

Valóban egészen döbbenetes, hogy milyen jól fest Andie MacDowell, akinek amúgy a lánya, Margaret Qualley is örökölte a szépségét, ráadásul a színészi pályán is követte őt, szóval biztos, hogy nagyon felnéz rá – ő pedig minden bizonnyal büszkén figyeli a folyamatos sikereket, amiket elér, hiszen a 28 éves színésznő még Quentin Tarantino legutóbbi filmjében, a Volt egyszer egy Hollywoodban is szerepelt.

Így néz ki most Andie MacDowell:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás