promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Lebukott a lesifotós: éppen fürdőruhás képeket készített titokban Selena Gomezről, mikor az énekesnő észrevette őt

Lebukott a lesifotós: éppen fürdőruhás képeket készített titokban Selena Gomezről, mikor az énekesnő észrevette őt

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Selena Gomez éppen Brooklyn Beckhammel és a feleségével lazult egy hatalmas jachton, mikor a felvételek készültek róla.

Selena Gomez a világ egyik legnagyobb sztárja, aki nemcsak énekesnőként, hanem színésznőként is bizonyította már a tehetségét, arról nem is beszélve, hogy az Instagramon is elképesztően népszerű, hiszen már több, mint 367 millió követője van – ezzel pedig ő a platform 5. legtöbb követővel rendelkező profilja, de az énekesnők közül ő a királynő, mivel jelenleg 20 millió követővel több van neki, mint az utána következő Ariana Grandénak.

Selena Gomez jelenleg a Gyilkos a házban című, nagy sikerű nyomozós krimi/komédia sorozat főszereplője a legendás Steve Martin és a szintén legendás Martin Short mellett, akikkel egy nagyon szórakoztató triót alkotnak, így nem meglepő, hogy sokaknak ez most a kedvenc szériájuk – és mivel már ezerrel dolgoznak a folytatáson, így érthető, hogy a világsztárnak egy kis pihenésre volt szüksége.

A minap friss lesifotók készültek Mexikóban az éppen egy jachton lazuló Selena Gomezről, aki fürdőruhában élvezte a jó időt, miközben ott volt vele David és Victoria Beckham fia, Brooklyn Beckham, és az újdonsült felesége, Nicola Peltz, akivel állítólag nagyon jó barátságot ápol a színésznő – aki amúgy szépen észrevette a titokban őt kamerázó lesifotóst.

Úgy tűnt, hogy Selena Gomez nagyon jól érezte magát a jachton, bár jól látható módon nem igazán tetszett neki, hogy egy lesifotós fürdőruhás felvételeket készített róla a beleegyezése nélkül – itt lehet megtekinteni a fent említett lesifotókat a hírességről és a szintén híres barátairól:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak