promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Christina Aguilera: 5 érdekesség és 5 sláger, hogy igazán megismerd a csodás hangú énekesnőt

Christina Aguilera: 5 érdekesség és 5 sláger, hogy igazán megismerd a csodás hangú énekesnőt

Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

42 éves lett Christina Aguilera, ennek örömére összeszedtük a legnagyobb slágereit, és pár érdekességet is róla.

Az ötszörös Grammy-díjas Christina Aguilera sokak szerint a generációja legjobb énekesnője, hiszen valóban kegyetlenül jó hangja van, amit tökéletesen is tud használni. A világsztár 180. december 18-án született New Yorkban, mindössze 12 éves volt, mikor csatlakozott a The Mickey Mouse Clubhoz, amiben többek között Britney Spears, Justin Timberlake és Ryan Gosling is benne volt. 1999-ben megjelent a „Genie in a Bottle” című dala, ami hatalmas sláger lett, és igazán elindította a karrierjét.

Christina Aguilera az utóbbi évtizedekben egy megkerülhetetlen alakja lett az amerikai zeneiparnak, rengeteg rajongója van, és egy időben a világ egyik legnagyobb popsztárjának számított. Magyarországon is sokan szeretik a zenéit.

Íme Christina Aguilera 5 legnagyobb saját slágere a YouTube megtekintések alapján – a címekre kattintva meg is lehet hallgatni őket:

5. Christina Aguilera - Genie In A Bottle – 210 millió megtekintés

4. Christina Aguilera: Your Body – 212 millió megtekintés

3. Christina Aguilera: Hurt – 249 millió megtekintés

2. Christina Aguilera: Candyman – 253 millió megtekintés

1. Christina Aguilera: Pero Me Acuerdo De Tí – 423 millió megtekintés

És most pár érdekesség: Christina Aguilera tehetséges dalszerző, Kelly Clarkson slágerét, a „Miss Independent”-et is ő írta; 1990-ben elindult a Star Search nevezetű tehetségkutatón, ahol második helyen végzett; színésznőként is kipróbálta magát, ugyanis egyebek között szerepelt a 2010-es Díva című filmben; ő énekelte az 1998-as Mulan című mese főcímdalát, amit Golden Globe-díjra jelöltek; több, mint 75 millió lemezt adott el világszerte.

Nézd meg galériánkat Christina Aguileráról, aki ma lett 42 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak