promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a Pókember sztárjának ritkán látható, 16 éves lánya
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tobey Maguire a lányát is elvitte a legújabb filmje premierjére.

A legtöbben minden bizonnyal Pókemberként ismerik Tobey Maguire-t, hiszen már négyszer bújt a legendás karakter bőrébe: háromszor a saját Pókember-trilógiájában, negyedik alkalommal pedig tavaly a Tom Holland-féle Pókember: Nincs hazaút című filmben – hamarosan pedig a Babylon című sikervárományos alkotásban láthatjuk őt, ráadásul nem is akármilyen színészekkel, hiszen Hollywood színe-java benne lesz ebben a filmben.

Az Oscar-díjas Damien Chazelle (Kaliforniai álom, Whiplash) által írt és rendezett Babylon Hollywood azon időszakában játszódik, mikor a némafilmeket leváltották a hangosfilmek, ezt pedig nem minden színész élte meg kifejezetten jól. Ebben a több, mint 3 órás, elég vadnak tűnő komikus drámában Tobey Maguire mellett olyan színészek szerepelnek, mint például Brad Pitt vagy Margot Robbie.

Természetesen Tobey Maguire is ott volt a Babylon premierjén Los Angelesben, ráadásul a ritkán látható, 16 éves lányát, Ruby Maguire-t is vitte magával, és mindketten remekül néztek ki az eseményen – bár Ruby a felvételeken néhol eléggé megszeppentnek tűnik, de ez természetes, hiszen nem éppen hétköznapi dolog, hogy fotósok hada előtt pózol az ember a vörös szőnyegen.

Tobey Maguire arcán látni lehetett a büszkeséget, hogy a lánya is elkísérte őt a Babylon premierjére, bár az egyelőre még nem derült ki, hogy tetszett neki a film – de biztos, hogy ő is nagyon büszke az édesapjára, hiszen ő egy globális szupersztár.

Itt lehet megnézni a Babylon premierjén készült felvételeket Tobey Maguire-ről és a lányáról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás