Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demi Rose formás teste Instagram filterek nélkül inkább groteszk, mint dögös

Demi Rose formás teste Instagram filterek nélkül inkább groteszk, mint dögös

Demi Rose formás teste Instagram filterek nélkül inkább groteszk, mint dögös

Színes

Promotions 05:20

A csodatestéről híres Demi Rose a valóságban közel sem olyan csábító.

Kár lenne szépíteni, a 27 éves Demi Rose egy „tipikus” Instagram modell, aki a villantásain kívül szinte semmi érdemlegeset nem tud felmutatni, mégis közel 20 millió követője van a platformon. Hogy miért? Mert a testi adottságai miatt sokak szerint ő egy igazi „bombanő”. Hatalmas a melle, a feneke gigantikus, szép arca van és elég bevállalós képeket készít magáról, amiket pár millió kedvelésért cserébe szívesen meg is oszt.

Persze nem szabad elítélni Demi Rose-t, hiszen akárhogy is nézzük, hatalmas siker az, amit elért ezzel a teljesítménnyel. Emberek milliói vannak oda érte és a formás testéért, miközben nagyon keveset tudnak róla, de azért bőszen kedvelik a szépítő filterektől tocsogó fotóit – még úgy is, hogy valószínűleg mindenki tudja, hogy az Instagramon látható dolgok a legtöbbször nagyon távol állnak a valóságtól.

Most nem Instagram-pozitív képek, hanem valódi lesifotók jelentek meg Demi Rose-ról, aki éppen Londonban volt. A felvételek egészen sokkoló hatással lehetnek a modell rajongóira, hiszen szinte teljesen felismerhetetlen rajtuk, a teste pedig inkább groteszk, mint dögös – tényleg elég félelmetes a kontraszt az Instagram és a valóság között, és ez most jól látszódik.

A Demi Rose-ról készült lesifotók jó eséllyel sokakat felébresztenek majd, hiszen mindenkinek rá kell jönnie egy idő után, hogy az ilyen szépítő filteres, kamu dolgok nem érnek semmit, a valóság jóval értékesebb egy megjátszott, átalakított megjelenésnél, aminek csak a megélhetési like vadászat a célja.

Íme a fent említett lesifotók:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről