promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
III. Károly király nagyon jól érezte magát Zelenszkij feleségével, együtt fotózták őket
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

III. Károly és Zelenszkij felesége egy fontos eseményen vettek részt.

Az egész világ gyászba borult, mikor kiderült, hogy II. Erzsébet brit királynő szeptember 8-án, 96 éves korában elhunyt. A legidősebb fia, Károly lépett előre, jelenleg ő uralkodik III. Károly néven. Ő egy új korszakot indított a brit királyi család életében, és állítólag nem titkolt célja, hogy elsimítson pár családi ellentétet – minden bizonnyal Meghan Markle és Harry herceg azok, akikkel le akar ülni megbeszélni a dolgokat.

III. Károly király természetesen a kötelességeinek is eleget tesz, és próbálja a lehető leghatározottabban és a legjobban képviselni a brit királyi családot, ahogy azt annak idején az édesanyja is tette hosszú-hosszú évtizedeken át. A minap például résztvett egy eseményen, ahol pár ideiglenesen Londonban tartózkodó ukrán családdal is találkozott – ráadásul nem akárki tartott vele.

Az éppen az oroszokkal háborúzó ukrán elnök, Zelenszkij felesége, Olena Volodimirivna Zelenszka is ott volt III. Károly királlyal a Ukrainian Welcome Centre-ben, hogy együtt üdvözöljék az ukrán családokat, gyerekeket, akik nagy mosollyal és lelkesedéssel fogadták őket – állítólag hatalmas erőt adott mindenkinek, hogy meglátogatták őket, hiszen nagyon nehéz, aggodalmas időket élnek.

Az eseményen készült felvételek alapján III. Károly és Zelenszkij felesége nagyon jól érezték magukat, és remélik, hogy legközelebb már egy békés időszakban fognak újra találkozni, és nem egy ilyenben:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás