promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A világ legjobb popsijávak rendelkező modellje is Messinek szurkol a foci-vb-n
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Suzy Cortez akkora rajongó, hogy még Messi arcképét is magára tetováltatta.

Még csak egy hete zajlik Katarban a 2022-es futball-világbajnokság, de már ennyi idő alatt is kiderült, hogy valószínűleg minden idők egyik legbalhésabb foci-vb-jeként fog bevonulni az esemény a sporttörténelembe. A botrányok ellenére rengetegen nézik a meccseket, és úgy tűnik, hogy Lionel Messi legnagyobb és legdögösebb rajongója is izgatottan figyeli, hogyan teljesít az argentin válogatott.

A 32 éves Suzy Cortez Brazília egyik legszexibb modellje, akinek olyan tökéletesen kerek a popsija, hogy még Miss BumBumnak is megválasztották. A kívánatos focidrukker annyira imádja az argentin focistát, Lionel Messit, hogy még az arcképét is magára tetováltatta, ráadásul egész intim helyre – nem csoda, hogy jelenleg is neki szurkol a foci-vb-n, ami nem úgy kezdődött az argentinoknak, ahogy várták.

Suzy Cortez kirakott magáról pár vadító fotót, amiken egy lufikból kirakott Messi felirat alatt áll, és egy argentin, illetve egy mexikói zászlóval díszíti a formás testét. Ezzel a gesztussal végül szerencsét hozott Lionel Messinek és a csapatának, ugyanis Argentína 2–0-ra verte Mexikót, ez a győzelem pedig úgy kellett nekik, mint egy falat kenyér – főleg, miután Szaúd-Arábia 2–1-re verte Argentínát november 22-én.

Lionel Messi reménykedhet abban, hogy a következő vb-mérkőzésnél is kirak egy hasonló posztot Suzy Cortez, hiszen bevált a brazil modell szerencsehozó húzása, és talán legközelebb is jó hatással lesz egy ilyen gesztus – itt lehet megnézni a fent említett fotókat, illetve egy brutálszexi képsorozatot Suzy Cortezről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás