promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Talpig vörösben is egy igazi bombázó A vezércsel gyönyörű sztárja
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Anya Taylor-Joy elég feltűnő jelenség volt New York utcáin.

A 26 éves Anya Taylor-Joy nagyjából 2014 óta színészkedik, és nem kellett sokat várnia az első nagy sikerre, ugyanis a 2015-ös A boszorkány című horrorban olyan jó munkát végzett, hogy szinte egyből felkapták őt Hollywoodban. Később szerepelt a Széttörve, illetve az Üveg című filmekben is, de az igazi nagy áttörést A vezércsel című Netflixes sorozat hozta meg neki – még Golden Globe-díjat is kapott az alakításáért.

Anya Taylor-Joy szinte megállíthatatlannak tűnik, sorra kapja a főszerepeket és még a Mad Max - A harag útja előzményfilmjében, a Furiosában is láthatjuk majd őt 2024-ben. Jelenleg is van filmje a mozikban, A menü című horror-komédia, amiben Ralph Fiennes és Nicholas Hoult oldalán szerepel, a kritikusok szerint pedig egy igazán különleges, kihagyhatatlan alkotásról van szó.

A fiatal színésznő éppen A menüt népszerűsíti a különböző műsorokban. A minap például New Yorkba ment egy beszélgetős műsorba, előtte pedig sikerült őt lencsevégre kapni az utcán, miközben talpig vörösben ragyogta be az egész várost – Anya Taylor-Joy igazán figyelemfelkeltő volt ebben az élénk színű ruhakölteményben, az biztos.

Sokak szerint Anya Taylor-Joy jelenleg Hollywood egyik legcsinosabb színésznője, ezzel a kijelentéssel pedig nehezen lehet vitába szállni az alábbi képek láttán, hiszen a híresség valóban hihetetlenül gyönyörű, ez a vörös ruhaköltemény pedig csak még csábítóbbá teszi őt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás