promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emlékszel még a Csillagközi invázióra? Így néznek ki most a 25 éve bemutatott mestermű színészei
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Alig fogott az idő a Csillagközi invázió sztárjain, mindannyian remekül néznek ki.

Minden bizonnyal a Robotzsaru, Total Recall és az Elemi ösztön zseniális rendezője, Paul Verhoeven sem tudta, hogy az évtizedek alatt mekkora klasszikus lesz az 1997-es Csillagközi invázió című filmjéből. A társadalomkritikával megspékelt, izgalmas akció/sci-fi szinte népszerűbb manapság, mint a bemutatója idején, ez pedig leginkább annak köszönhető, hogy a közönség szép lassan rájött, mennyire fantasztikus alkotásról is van szó.

A Csillagközi invázió főszereplője egy fiatal katona, Johnny Rico (Casper Van Dien), aki bátran megy a hatalmas bogarak által lakott bolygóra, hogy hazafiasan lemészárolja a méretes dögöket, és ezzel megmentse a Földet a támadásaiktól. Az alkotás mai szemmel is nagyon tökös, látványos és elgondolkodtató – meg persze bitang szórakoztató, és tele van meglepetésekkel.

A film anyagilag nem volt egy kifejezetten jó befektetés a producerek és a stúdió számára, hiszen a mozikban alig hozott többet, mint a költségvetése, de az emberek végül lassacskán beleszerettek, így elkészült hozzá pár változó minőségű folytatás, animációs film, illetve egy meglepően kellemes animációs sorozat is – bár abban mindenki egyetért, hogy az eredeti filmnél egyik se lett jobb.

25 év telt el a Csillagközi invázió bemutatója óta, ennek örömére most megmutatjuk, hogy néztek ki a filmben, illetve hogy néznek ki manapság a színészek – egészen pontosan Casper Van Dien, Denise Richards, Neil Patrick Harris, Jake Busey és Dina Meyer:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás