promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki egy szürke hétköznapon a Múmia filmek gyönyörű színésznője, Rachel Weisz

Így néz ki egy szürke hétköznapon a Múmia filmek gyönyörű színésznője, Rachel Weisz

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar származású Rachel Weisz éppen Londonban intézte az ügyeit, mikor friss felvételek készültek róla.

Az Oscar-díjas Rachel Weisz hatalmas sztár lett A múmia című fantasztikus kalandfilmnek és annak folytatásának köszönhetően, amikben a közönségkedvenc Brendan Fraser mellett láthattuk őt. Utána is rengeteg remek alkotásban szerepelt a színésznő, legutóbb például a Fekete Özvegy című nagyszabású szuperhősös mozifilmben alkotott maradandót – vagyis sokak meglepetésére ő is csatlakozott a Marvel univerzumhoz.

Rachel Weisz már több, mint 11 éve él boldog házasságban a legutóbbi James Bond filmek sztárjával, Daniel Craiggel, akivel hosszú barátság után döntöttek úgy, hogy beadják a derekukat az érzelmeiknek, és összejönnek. Az évek alatt egy közös gyermekük született, és igazi hollywoodi álompárnak számítanak, akik körül még nem igazán volt egyetlen komoly balhé sem – ellentétben másokkal.

Rachel Weisz nemrég Londonban intézte az ügyeit, egy fotósnak pedig sikerült megörökítenie pár pillanatot a napjából. A felvételek sokakat megleptek, hiszen a világhírű színésznő teljesen átlagosan néz ki rajtuk, egyáltalán nem látszik rajta, hogy ő egy ismert, elismert hollywoodi sztár – ez is bizonyítja, hogy a hírességek is csak emberek, nem lehet minden egyes nap úgy öltözködniük, mintha folyton a vörös szőnyeg várná őket.

Rachel Weisz hétköznapi ruhában és kinézettel, természetesen is gyönyörű volt, így az is bebizonyosodott, hogy neki sok más világsztárral ellentétben nem kell egy 10 fős sminkcsapat, hogy kinézzen valahogy – könnyen lehet, hogy Daniel Craig is pont ezt a természetességet szerette meg benne.

Itt lehet megnézni a Rachel Weiszről készült, friss felvételeket:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás