promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi még Rubint Rékát, Tolvai Renit és Megyeri Csillát is túlragyogta a díjátadón
Helyi Hírek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Schobert család több díjat is hazavihetett, de Szabó Zsófinak sem maradt üres a keze.

Idén is megrendezték Just Clear Award gálát, ami a Budapesten található Várkert Bazárban tartottak meg. A Magyar Testépítő és Fitness Szövetség, a Magyar Funkcionális Fitness Szövetség és a Magyar Fitnesztermek Országos Szövetsége ilyenkor szokta díjakkal jutalmazni az ország legismertebb fitness- és életmód szakembereit, illetve közéleti személyiségeit – rengeteg sztár jelent meg az eseményen.

Rubint Réka, Schobert Norbi, Megyeri Csilla, Kamarás Iván, Palik László, Zimány Linda, Vastag Csaba, Lotfi Begi, Hajas László, Tolvai Reni, Sári Évi, Rubint Rella, Tatár Csilla, Győrfi Pál és többek között Szabó Zsófi is tiszteletét tette a díjátadón – utóbbi annyira gyönyörűen nézett ki, hogy szinte egymaga beragyogta az egész helyszínt, és rögtön a figyelem középpontjába került a szépségével.

Valószínűleg senkinek sem fog meglepetést okozni a hír, hogy Szabó Zsófi lett Az év legfittebb női műsorvezetője, de rajta kívül többek között Schobert Norbi, Rubint Réka és a legidősebb közös fiúk, Schobert Norbika is díjjal távoztak az est végén, erre pedig nagyon büszke lehet az egész család, szóval biztos, hogy maradandó volt számukra az idei Just Clear Award gála.

Itt lehet megnézni Trenka Attila képeit az esemény valamennyi résztvevőjéről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás