promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire is ott volt Justin Bieber buliján, aminek lövöldözés lett a vége – fotók

Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire is ott volt Justin Bieber buliján, aminek lövöldözés lett a vége – fotók

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem is tudtuk, hogy a két sztárszínész ekkora nagy Justin Bieber rajongó.

Lehet sokan nem tudják, de Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire gyerekkori jóbarátok, szóval ha idejük engedi, akkor mindig szoktak közös programokat szervezni. Most a közös program egy Justin Bieber koncert volt.

Az előadó kaliforniai Pacific Design Centerben lépett fel, ahol garantált volt a teltház. A koncerten nem volt probléma, de aztán a buli a The Nice Guy nevű szórakozóhelyen folytatódott.

Elvileg ide Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire is átment egy kis levezetésre. Az offmédia is beszámolt róla, hogy szórakozóhely előtt több rapper, köztük Kodak Black, Gunna, és Lil Baby is nevetgélve, beszélgetve álldogált hajnal 3 környékén, mikor egyelőre ismeretlen okból verekedés tört ki. Az esetről készült videót a cikkben találjátok. 

A bunyóban Kodak is részt vett. Ezután valaki fegyvert rántott, majd összesen 10 lövést adott le, három embert el is találtak a golyók, őket, és egy a verekedésben megsérült férfit kórházba szállítottak.

A lesifotókon csak azt lehetet látni, ahogy Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire a telefonján lóg. Ők nem voltak a balhé követlen közelében.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás