promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ben Stiller: 3+1 hihetetlen érdekesség, amit nem tudtál az ország egyik kedvenc komikusáról
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 56. születésnapját az Éjszaka a múzeumban-trilógia sztárja, Ben Stiller, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet!

1. Az 1965. november 30-án született Ben Stiller két legendás komikus, Jerry Stiller és Anne Meara fia, így már gyerekként megtapasztalta, hogy milyen a showbusiness világa – sőt, a szüleinek köszönhetően szinte az összes akkori sikerműsort élőben láthatta, mikor elkísérte őket a szerepléseik alkalmával.

2. Igaz, hogy már fiatalon is a filmkészítés felé kacsintgatott Ben Stiller, de azért a '80-as évek elején egy kicsit zenészként is kipróbálta magát: ő volt a Capital Punishment (vagyis: Halálbüntetés) nevű punkbanda dobosa, akikkel egy albuma is megjelent 1982-ben Roadkill (azaz: Elgázolt tetem/Útgyilkosság) címmel.

3. Ben Stiller a világ egyik legsikeresebb komikusa olyan filmeknek köszönhetően, mint az Apádra ütök, Keresd a nőt!, Kidobós illetve egyebek között az Éjszaka a múzeumban-trilógia – de azt kevesen tudják, hogy számos népszerű alkotását ő maga írta és rendezte, mint például a Trópusi vihart vagy a Zoolandert.

+1: 2016. február 6-án Ben Stiller a Zoolander 2 világpremierjén megdöntötte a világ leghosszabb szelfibotjának Guinness-rekordját egy 8,56 méteres szelfibottal.

Nézd meg galériánkat Ben Stillerről, aki ma lett 56 éves:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás