promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Érezd magad öregnek: 20 éve mutatták be a Harry Potter és a bölcsek kövét – galéria
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

20 évvel ezelőtt a mozikat is meghódította J. K. Rowling varázsvilága, miután bemutatták a Harry Potter és a bölcsek köve című filmet.

Szinte hihetetlen belegondolni, de 20 éves lett a Daniel Radcliffe, Emma Watson és Rupert Grint főszereplésével készült Harry Potter és a bölcsek köve, amit J. K. Rowling azonos című, nagy sikerű könyve ihletett. A 2001-es film rengeteg pénzt termelt a mozikban, és egy életre megalapozta az egész világot érintő Potter-lázat.

A Reszkessetek, betörők! rendezője, Chris Columbus vállalta a hatalmas feladatot, hogy vászonra vigye Harry Potter varázslatokkal és izgalmakkal teli világát, és milyen jól tette, hiszen örök klasszikussal ajándékozta meg a közönséget – nem csoda, hogy az alkotás majdnem 1 milliárd dolláros bevételt ért el, és ezzel az év legsikeresebb filmje lett.

Rengeteg embernek fontos ez a széria, így most a nosztalgia jegyében érdemes megnézni galériánkat a Harry Potter és a bölcsek köve című filmről – bár esélyes, hogy ettől mindenki öregnek fogja érezni magát:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás