promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Angelina Jolie még mindig elképesztően dögös: a ruháján átütő mellbimbóival népszerűsíti az új filmjét – képek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Angelina Jolie igent mondott a Marvelnek, és elvállalta az Örökkévalók című szuperhősös filmet, amit hihetetlenül szexi ruhában népszerűsített nemrég Rómában.

Az Oscar-díjas Angelina Jolie-t eddig olyan alkotásokban láthattuk, mint például a Tomb Raider, Mr. és Mrs. Smith, Tolvajtempó, Demóna vagy a Salt ügynök. Az évtizedek alatt igazi világsztár lett, de úgy tűnik, hogy mégis most, 46 évesen fogja elérni pályafutása legnagyobb sikerét, ugyanis nem akármilyen szerepet vállalt el.

Angelina Jolie lesz a Marvel következő nagy dobásának, az Örökkévalók című akció/sci-finek az egyik főszereplője Salma Hayek, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Gemma Chan, illetve többek között Kit Harington mellett, és könnyen lehet, hogy ez lesz az év egyik legütősebb filmje, ami sorra dönti majd a mozis rekordokat.

Angelina Jolie nemrég Rómába ment népszerűsíteni a november 4-én érkező Örökkévalókat, az emberek pedig csak ámultak a szépségén, hiszen a gyönyörű színésznő olyan merész ruhát vett fel, amin átütöttek a mellbimbói:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás