A tudósok laboratóriumi körülmények között csináltak kávét, de úgy, hogy nem használtak hozzá kávébabot.
A tudósok laboratóriumi körülmények között csináltak kávét, de úgy, hogy nem használtak hozzá kávébabot.
Jó vagy rossz dolog kávéval indítani a napot? Dr. Karan Raj szerint rossz, hagynunk kellene, hogy a testünk természetesen térjen magához. Hogy miért, azt ide kattintva megtudjátok.
Közben a kávé szerelmesei hamarosan kortyolgathatják a kedvenc italuk laboratóriumban termesztett - különleges változatát.
A tudósok sikeresen előállítottak kávécellákat, anélkül, hogy ehhez kávészemeket kellett volna termeszteni. Remélhetőleg az újítás elősegíti a kávé előállításának fenntarthatóbbá tételét.
Az első adagokat, amelyek állítólag hagyományos kávé illatúak és ízűek, a finn székhelyű VTT kutatóintézet fejlesztették ki. Később meglátjuk, hogy mit szólnak hozzá a vérbeli kávéfanatikusok.