promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan hatalmas mellei vannak a népszerű pornósztárnak, hogy nem bír velük a bikinifelsője – fotók

Olyan hatalmas mellei vannak a népszerű pornósztárnak, hogy nem bír velük a bikinifelsője – fotók

Színes

Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pornókirálynő, Angela White rengeteg rajongóval rendelkezik a tökéletes teste miatt, amit most bikiniben mutatott meg a világnak Miami Beachen.

Az Ausztráliában született Angela White 2003-ban, szinte rögtön a 18. születésnapja után kezdte a felnőtt filmes karrierjét, és már az elejétől kezdve hatalmas sikereket ért el. 2010-ben diplomát szerzett a Melbourne-i Egyetemen, ahol társadalmi nemek tudományát tanult, a szakdolgozatát pedig a pornóról és az abban rejlő élvezetről írta.

Angela White eddigi pályafutása alatt 83 díjat zsebelt be a pikáns alkotásainak köszönhetően, ráadásul zsinórban háromszor is az év legjobb pornósztárjának választották, ami eddig rajta kívül senki másnak nem sikerült – így egyáltalán nem meglepő, hogy 2018-ban hivatalosan is beválasztották a pornósok „Hall of Fame”-jébe, vagyis a legendák közé.

Angela White most Miami Beachen élvezte a jó időt egy aprócska pink bikiniben, ami alig tudta kordában tartani a hatalmas melleit – íme az esetről készült galériánk, amit csak 18 éven felüliek nézhetnek meg:

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás