promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér minden idők egyik legbotrányosabb lányzenekara, a t.A.T.u!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas örömhírt jelentett be a t.A.T.u nevű orosz lányzenekar, ugyanis több év kihagyás után eljött az ideje a nagy visszatérésnek.

Az orosz származású Lena Katina és Julia Volkova 1999-ben alapították a t.A.T.u nevű lányzenekart, amit két milliomos pénzelt, akik arra kérték az énekesnőket, hogy tettessék leszbikusnak magukat, hátha azzal sikerül befutniuk. Így is lett, ugyanis jött az „All The Things She Said” című sláger, aminek a klipjében csókolózott a két gyönyörű fiatal lány, a világ pedig azonnal megbotránkozott, és felfigyelt rájuk.

A t.A.T.u pár évig hatalmas sikernek örvendett, majd 2012 környékén feloszlottak, mivel megromlott a viszonyuk, ráadásul kiderült az igazság – de most úgy tűnik, hogy mindent sikerült megbeszélniük, ugyanis a lányok bejelentették, hogy 2022-ben nagy visszatérésre készülnek.

A rajongók természetesen nagyon izgatottak lettek a hír hallatán, hiszen sokak kedvence volt annak idején a t.A.T.u, szóval jó eséllyel megint nagy sikereket fognak elérni – és reméljük, hogy most hazugságok nélkül.

Íme a t.A.T.u-lányok:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás