promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
3+1 érdekesség, amit még nem tudtál a Marvel Kapitány szülinapos színésznőjéről!
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 32. születésnapját a Marvel Kapitány sztárja, Brie Larson, ennek örömére összeszedtünk róla pár érdekességet!

1. Az 1989. október 1-én született Brie Larsont igazából nem is Brie Larsonnak hívják: a színésznő születési neve Brianne Desaulniers, de nagyon sokan nem tudták kiejteni a vezetéknevét, ezért megváltoztatta Larsonra – ami amúgy az egyik kedvenc gyerekkori játékbabájából jött.

2. Brie Larsonnak saját elmondása szerint nagyon furcsa hobbija van, ugyanis teljesen odáig van a gombákért – sőt, konkrétan évekig mikológiát, vagyis gombatant tanult, ráadásul önszorgalomból.

3. Talán Brie Larson az egyetlen színész Hollywoodban, aki nem mondott egyből igent a Marvelnek: a hírességnek felajánlották Marvel Kapitány szerepét, de megmondta a stúdiónak, hogy át kell még gondolnia a dolgot, mivel nem akar hosszú ideig elköteleződni, nehogy le kelljen mondani emiatt olyan filmekről, amik közelebb állnak a szívéhez – de végül természetesen ő is becsatlakozott a Bosszúállókhoz.

+1: Az Oscar-díjas Brie Larsonnak csodás hangja van, több zenéje is megjelent már, amik közül a „She Said” egész nagy sláger lett 2005-ben az Egyesült Államokban.

Nézd meg galériánkat a szülinapos Brie Larsonról:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás