promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: véletlenül mellbimbót villantott Ana de Armas, Hollywood legszexibb színésznője – 18+ képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ana de Armast csúnyán cserben hagyta a szexi ruhája a 007 Nincs idő meghalni díszbemutatójának after partyján, ugyanis véletlenül megvillant benne a mellbimbója.

A 33 éves Ana de Armas eddig olyan alkotásokban szerepelt, mint például a Tőrbe ejtve vagy Szárnyas fejvadász 2049, amiben rendesen az ujja köré csavarta a közönséget a bevállalós jeleneteivel. A gyönyörű színésznőt mától a legújabb James Bond filmben láthatjuk, amiben egy nagyon dögös ruhában fog akciózni a 007-es ügynökkel.

Nemrég volt a 007 Nincs idő meghalni díszbemutatója Londonban, amit egy exkluzív after party követett, amin természetesen Ana de Armas is ott volt egy mélyen kivágott szettben – de arra valószínűleg nem számított, hogy a ruhaköltemény „megadja magát”, és egy szerencsétlen mozdulat után felfedi a világnak a mellbimbóját.

Ana de Armas nem illetődött meg a bizonyos szempontból egészen kellemetlen eseten, hiszen sokak szerint ő jelenleg Hollywood egyik legcsábítóbb színésznője, így valószínűleg senki se bánta a kis bakit – sőt, egyesek jó eséllyel pontosan abban bíztak, hogy villant valamit a világsztár.

Itt lehet megnézni Ana de Armas ruhabakiját, de csak saját felelősségre, mert 18+-os képekről van szó:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás