promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt Selena Gomezzel? – Lesifotók buktatták le a popsztárt, így néz ki valójában!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Selena Gomez gyakorlatilag felismerhetetlen smink nélkül, otthoni ruhában – sőt, a friss lesifotók alapján sokak szerint kicsit meg is hízott a popsztár.

A Varázslók a Waverly helyből című Disney-sorozat egykori sztárja, Selena Gomez az utóbbi években énekesnőként futott be igazán, ugyanis olyan gigaslágereket köszönhetünk neki, mint például a „Love You Like a Love Song”, „The Heart Wants What It Wants” vagy az „It Ain't Me”, amit Kygo-val közösen készített.

Rengetegen tartják Selena Gomezt korunk egyik legszexibb popsztárjának, bár lehet, hogy ezek az emberek pillanatokon belül meg fogják gondolni magukat, amint meglátják a hírességet smink nélkül, egyszerű melegítőben, ahogy Los Angelesben falatozik.

Selena Gomez felismerhetetlen a minap készült lesifotókon, hiszen tényleg egy cseppet sem hasonlít arra a lányra, akit a csillogó-villogó műsorokban és klipekben láthatunk – ráadásul a visszajelzések alapján még a rajongói is úgy gondolják, hogy az énekesnő kicsit elengedte magát, és felszedett pár kilót.

Nézd meg a Selena Gomezről készült lesifotókat, amik rendesen lebuktatták őt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás