Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csokiruha: felvennéd, vagy inkább megennéd? – Íme a nap legédesebb képei!

Csokiruha: felvennéd, vagy inkább megennéd? – Íme a nap legédesebb képei!

Csokiruha: felvennéd, vagy inkább megennéd? – Íme a nap legédesebb képei!

Gasztro & Tourism

Promotions 10:30

Nem lesz ennél édesebb a divat, ugyanis léteznek csokiruhák, amik közül párat most meg is mutatunk a nemzetközi csokoládénapon.

Tudtad, hogy van nemzetközi csokoládénap, amit egyes helyeken a csokoládé világnapjának neveznek? Bizony, örülhetnek az édesszájúak, ugyanis ez a nap csupán egyetlen, de annál fontosabb dologról szól: a finom, édes csokiról, amiért több milliárd ember él-hal, hiszen a csokoládé nem ítél el minket, hanem mindig ott van mellettünk, ha szükségünk van rá – csak bírja a szervezetünk.

A csokoládé népszerűségét látva nem is olyan meglepő, hogy egy évben többször is van nemzetközi csokoládénap – az amerikai Nemzeti Cukrászok Egyesülete például szeptember 13-án ünnepli.

Mi sem bizonyítja jobban az emberek csokoládé imádatát, mint az a tény, hogy léteznek csokiruhák, amiket nem csupán viselni lehet, hanem falatozhatunk is belőlük – praktikus, és nagyon édes divat!

Igaz, hogy a nyári forróságban valószínűleg nem túl bölcs döntés felvenni egy elegáns csokiruhát, de mint mondani szokták: a divatért meg kell szenvedni.

Íme pár csokiruha, illetve csokoládéval díszített ruhaköltemény, hogy mindenki lássa az emberi zsenialitás csúcsát:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről