promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Selena Gomez bevállalta: félmeztelenre vetkőzött egy sorozat kedvéért – 18+ képek
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Selena Gomez az Only Murders in the Building című sorozat egyik főszereplője, és már az első részben félmeztelenre vetkőzött.

A 29 éves Selena Gomez a Varázslók a Waverly helyből című Disney-sorozattal futott be, majd énekesnőként lett igazán ismert a „Love You Like a Love Song”, illetve egyebek között a „The Heart Wants What It Wants” című slágereknek köszönhetően. A világsztár az évek alatt 260 millió követőt szerzett magának Instagramon, így övé a platform történetének hetedik legnépszerűbb profilja.

Selena Gomez most visszatért a színészkedéshez, és szerepet vállalt az Only Murders in the Building című vígjáték sorozatban a legendás Steve Martin és Martin Short mellett – és nagyon úgy tűnik, hogy egy újabb sikert tudhat maga mögött a fiatal híresség, ugyanis remek kritikákat kap a széria.

Selena Gomez nem csupán a humorérzékével, illetve a színészi alakításával hódította meg a közönséget ebben az alkotásban, ugyanis már a legelső epizódban van egy zuhanyzós jelenete, amiben félmeztelenül láthatjuk őt.

Itt lehet megtekinteni pár fotót Selena Gomez pikáns jelenetéről, de csak saját felelősségre, mivel 18+-osak:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás