promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez a nő robbantotta ki Amerika legnagyobb szexbotrányát – Most sorozat készült az elnökkel való viszonyáról
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

1998-ban nagy port kavart, mikor kiderült, hogy az Egyesült Államok elnökének, Bill Clintonnak viszonya volt az egyik beosztottjával, Monica Lewinskyvel – ez a botrány ihlette az Impeachment: American Crime Story című sorozatot.

A Monica Lewinsky-botrány 1998 januárjában tört ki, és a mai napig Amerika legnagyobb szexbotrányaként emlegetik az emberek. Az egész világot sokkolta a hír, hogy az Egyesült Államok akkori elnöke, Bill Clinton viszonyt folytatott a nála 27 évvel fiatalabb, Monica Lewinsky nevű gyakornokkal, aki a Fehér Házban dolgozott.

Bill Clinton először tagadta a vádakat, majd beismerte, hogy valóban kavart Monica Lewinskyvel – miközben azzal védekezett, hogy nem feküdtek le, „csupán” orális szex, és egyéb huncutkodás volt köztük, állítólag összesen 9 alkalommal 1995 és 1997 között.

Monica Lewinsky egy kollégájának mesélt a történtekről, aki felvette a beszélgetéseiket, amiket végül felhasználtak Bill Clinton ellen – egy olyan ruhával együtt, amin még rajta volt a spermája.

Erről az ügyről fog szólni a szeptember 7-én induló Impeachment: American Crime Story című sorozat, amit a hatszoros Emmy-díjas Ryan Murphy készített.

Nézd meg galériánkat Monica Lewinskyről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás