promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Teljesen felismerhetetlen lett Kristen Stewart – Elképesztően dögös az Alkonyat sztárja!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kristen Stewart mindenkit ledöbbentett a Velencei Filmfesztiválon, ugyanis annyira gyönyörű volt, hogy az emberek nem hittek a szemüknek.

Leginkább az Alkonyat-szériának köszönheti hírnevét Kristen Stewart, aki az utóbbi években bebizonyította, hogy ő már nem az a tátott szájú sztárocska, akit folyton cikiztek, hanem egy igazi színésznő, aki komolyan veszi a szakmáját, és nem hagyja, hogy bárki is beskatulyázza – most pedig elkészítette élete eddigi talán legfontosabb filmjét.

Kristen Stewart alakítja a tragikusan elhunyt Diana hercegnőt a Pablo Larraín (Jackie) által rendezett Spencer című drámában, ami arról a karácsonyi összejövetelről szól, mikor Diana elhatározta, hogy elválik Károly hercegtől – szóval elég érzékeny az alkotás témája.

Kristen Stewart természetesen mindent beleadott, hogy méltó módon alakítsa Diana hercegnőt, ráadásul még külsőre is teljesen megváltozott – arra viszont senki sem számított, hogy a Velencei Filmfesztiválon igazi álomnőként jelenik meg, ugyanis vadóc stílusát leváltotta, és hosszú, szőke hajjal mutatkozott egy igazán csinos, nőies ruhában.

Mondani sem kell, hogy a színésznő mindenkit az ujja köré csavart, ezért most mi is megmutatjuk, hogy festett:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás