Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ma 15 éve hunyt el Steve Irwin – Íme pár különleges pillanat a krokodilvadász életéből!

Ma 15 éve hunyt el Steve Irwin – Íme pár különleges pillanat a krokodilvadász életéből!

Ma 15 éve hunyt el Steve Irwin – Íme pár különleges pillanat a krokodilvadász életéből!

Színes

Baranyecz János 10:30

Már 15 év eltelt Steve Irwin tragikus halála óta, ezért most egy különleges galériával emlékezünk meg Ausztrália leghíresebb természettudósáról.

Steve Irwin 1962. február 22-én született Ausztráliában, és már gyerekkora óta szerette az állatokat, ugyanis a szüleinek hüllőparkjuk volt, így a híresség közöttük nőtt fel. 1991-ben ismerkedett meg feleségével, Terrivel, akivel a nászúton szinte végig krokodilokra vadásztak, és erről videót is készítettek – ez lett az 1996-ban indult, nagysikerű A krokodilvadász című természetfilm-sorozat alapja.

Steve Irwin hamar meghódította a világot a vidám, energikus stílusának, jópofa szövegeinek és az állatok iránti hatalmas szeretetének köszönhetően, ami minden műsorából átjött, és még Sir David Attenborough is elismerően nyilatkozott róla – bár 2004-ben nagy port kavart, mikor a mindössze 1 hónapos kisfiával a kezében etette az éhes krokodilokat, hiszen sokak szerint veszélybe sodorta ezzel a babát.

A kedvelt természettudós rengeteg kockázatos dolgot bevállalt élete során, hiszen sosem félt még a legvérszomjasabb állatok megközelítésétől sem, és talán pont emiatt szerették őt olyan sokan.

Steve Irwin 2006. szeptember 4-én hunyt el forgatás közben, mikor egy tüskés rája megtámadta őt, és megszúrta a mellkasa bal oldalát, ami végül a halálát okozta. Munkája és szellemisége tovább él gyermekeiben, akik szintén nagy állatkedvelők, és édesapjukhoz hasonlóan próbálják megmutatni a világnak a természet szépségeit.

Nézd meg megható galériánkat a ma 15 éve, mindössze 44 esztendősen elhunyt Steve Irwinről:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről