promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Íme a szülinapos Charlie Sheen 3+1 legdurvább botránya
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli 56. születésnapját a Két pasi – meg egy kicsi általában gátlástalanul bulizó sztárja, Charlie Sheen. Ennek örömére összeszedtük a legnagyobb botrányait!

1. Charlie Sheen állítólag annyira túltolta a folyamatos bulizást, hogy az már kihatott a munkájára. A pletykák szerint a Két pasi – meg egy kicsi című sikersorozata forgatása közben is szinte folyamatosan részeg volt, illetve különböző szerek hatása alatt állt, így a készítők már nem tudtak együtt dolgozni vele, ezért nyolc év után kirakták őt az alkotásból.

2. Ashton Kutcher váltotta Charlie Sheent a Két pasi – meg egy kicsiben, ez pedig nagyon nem tetszett a világsztárnak, ezért elkezdte nyilvánosan cikizni utódját, hátha kirúgják, és visszakaphatja a régi állását – de az alkotók direkt megölték a karakterét, hogy még véletlenül se legyen erre lehetőség.

3. 2010-ben Charlie Sheen annyira szétcsapta magát egy hotelszobában, hogy ki kellett hívni rá a rendőrséget. Mikor megérkeztek a hatóságok, a színészt anyaszült meztelenül találták, és alig tudta megmondani, hogy hol van. Később kórházba szállították, ahol rendbe tették őt, és egy pszichológiai vizsgálatot is kértek rá, ugyanis egyre többen gyanakodtak arra, hogy azért viselkedik így, mert megőrült.

+1: 2015-ben kiderült, hogy Charlie Sheen évek óta HIV-pozitív, ráadásul előtte sokáig zsarolták őt emiatt. A Nagy durranás 1-2 szívtiprója állítólag azért teregette ki végül a szennyest, hogy szimpátiát csaljon ki az emberekből, és újra reflektorfénybe kerüljön, miután kitaszították őt Hollywoodból – de helyette megvetést kapott, ugyanis addigi szexpartnereivel nem közölte a betegségét, így könnyen lehet, hogy rengeteg embert megfertőzött.

Nézd meg galériánkat az 1965. szeptember 3-án született Charlie Sheenről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás