promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears a pucér melleit markolássza, Dua Lipa szinte meztelen – Ezek voltak a hét legdögösebb celebvillantásai!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Britney Spears, Dua Lipa, Cara Delevingne, Bella Hadid és többek között Rita Ora is brutálszexi képeket rakott ki a héten – ezekből szemezgettünk!

Britney Spears szinte sokkolta a rajongóit, mikor félmeztelen fotókat posztolt magáról, amiken a pucér melleit markolássza – ennél jobban nem is demonstrálhatta volna, hogy jó úton halad a Free Britney-mozgalom, hiszen ha a keblei szabadok lehetnek, akkor hamarosan ő is.

Dua Lipa a szokásosnál is durvábbat villantott, ugyanis olyan bikinit vett fel, ami szinte egyáltalán nem takarta a testét. Rita Ora meg melltartó nélkül, csupán egy köntösben pózolt, miközben Bella Hadid brutális dekoltázst tárt a szemünk elé, Cara Delevingne pedig nemes egyszerűséggel az arcunkba tolta formás popsiját.

Többek között Sofía Vergara, Cindy Crawford, Kylie Jenner és Kendall Jenner is sikeresen felforrósították a hangulatot ezen a héten pár szexi poszttal – sőt, még Orlando Bloom is pucér fenékkel volt látható, szóval nem semmi a mostani termés.

Itt lehet megnézni a hét legdögösebb külföldi celebvillantásait – de csak saját felelősségre, ugyanis vannak köztük enyhén 18+-os képek is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás