promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az óriási mellű Playboy-modell egyszerűen nem tud leállni a plasztikai műtétekkel – 18+ képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jenna Bentley egyszer majdnem meghalt egy plasztikai beavatkozás miatt, de még ez sem tántorította el attól, hogy tovább alakítgassa a brutálszexi testét, amit már Playboy hasábjain is megcsodálhattunk.

Hónapokig Hugh Hefner barátnője volt Jenna Bentley, aki tökéletes testének köszönhetően Playboy címlaplány lett, és emberek millióit csábította el hatalmas melleivel. De ez nem mindig volt így, ugyanis a modell fiatalon a saját elmondása szerint „rút kiskacsa” volt, akinek csak egy kis lökés kellett ahhoz, hogy szép legyen. Ekkor határozta el, hogy plasztikai műtéteket végeztet magán, így első körben az orrát csináltatta meg 18 évesen, és innentől kezdve nem volt megállás – pedig akkor majdnem belefulladt a saját vérébe.

Jenna Bentley állítólag eddig összesen 14 alkalommal feküdt kés alá: újra megműttette az orrát; háromszor kapott nagyobb melleket; volt zsírleszívása a combjain, derekán és hasán; megemeltette a fenekét; kisebbre csináltatta a homlokát; feltöltette az ajkait, orcáját és az egész arcát; ráadásul még a szemeit is átszabatta, hogy csábosabbak legyenek – mindez „csupán” 1 millió dollárjába, azaz körülbelül 300 millió forintjába került.

A Playboy-modell elismeri, hogy ez már függőség nála, hiszen még a rettenetes fájdalmak ellenére is újabb beavatkozásokat akar.

Egyedül az dühíti fel őt, hogy az Instagram folyamatosan törli a profiljait a túlzott szexuális tartalom miatt, hiszen Jenna Bentley egyáltalán nem szégyenlős, és szívesen megmutatja méretes melleit.

Íme pár kép Jenna Bentley-ről – de csak saját felelősségre, ugyanis bőven akad köztük 18+-os is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás