promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Félmeztelenül nyaralt A galaxis őrzői gyönyörű színésznője – rögtön lecsapott rá egy lesifotós! 18+
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zoe Saldana éppen Olaszországban pihen, nemrég pedig úgy gondolta, hogy félmeztelenül lubickol egyet – azzal viszont nem számolt, hogy ezt lencsevégre kapja egy lesifotós.

Zoe Saldana olyan hatalmas filmekben szerepelt, mint például a Bosszúállók: Végjáték, Star Trek, A galaxis őrzői vagy az Avatar, szóval Hollywood egyik legsikeresebb színésznőjéről van szó. A híresség jelenleg is ezerrel dolgozik az Avatar várva várt folytatásain, de szerencsére volt egy kis ideje nyaralni.

Zoe Saldana Szardínián élvezi a jó időt szerelmével, és úgy tűnik, hogy teljesen szabadnak érzi magát, ugyanis ledobta a bikini felsőjét, és félmeztelenül fürdőzött – de arra nem számított, hogy a közelben lévő lesifotós mindezt felveszi, majd felrakja a netre, hogy mindenki megcsodálhassa a színésznő pucér melleit.

A topless képek pillanatok alatt körbejárták a világhálót, hiszen Zoe Saldana nem arról ismert, hogy csak úgy meztelenkedik a filmjeiben – ebből is látszik, hogy rengeteg ember kíváncsi a gyönyörű színésznő fedetlen kebleire.

Íme Zoe Saldana forró lesifotói, de csak 18 éven felüliek számára:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás