promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Halle Berry 55 éves lett: íme pár pikáns kép Hollywood egyik legszexibb színésznőjéről! – 18+

Halle Berry 55 éves lett: íme pár pikáns kép Hollywood egyik legszexibb színésznőjéről! – 18+

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ma ünnepli 55. születésnapját Halle Berry, ennek örömére összeszedtünk róla pár különleges, elképesztően dögös képet.

Halle Berry 1966. augusztus 14-én született, tiniként több szépségversenyen is előkelő helyen végzett, utána pedig modellként folytatta pályafutását. 1989-ben színészkedésbe kezdett, majd 1991-ben jött az igazi áttörés, hiszen abban az évben három mozifilmben is szerepelt – egyebek között Az utolsó cserkész című Bruce Willis klasszikusban is láthattuk őt.

Legnagyobb sikereit 2000 környékén érte el Halle Berry, ugyanis ő volt az egyik főszereplője az X-Men című, mérföldkőnek számító képregényfilmnek, majd 2002-ben Oscar-díjat kapott a Szörnyek keringője című drámában nyújtott alakításáért – ezzel ő lett az első színes bőrű nő, aki megkapta a legjobb színésznőnek járó arany szobrocskát.

Halle Berry azóta feltűnt például a Halj meg máskor című James Bond-filmben Pierce Brosnan oldalán, illetve a John Wick-széria harmadik részében is, amiben Keanu Reeves mellett harcolt – hamarosan pedig bemutatásra kerül a Bruised című alkotás, ami az első rendezése lesz.

Íme pár kép az 55. születésnapját ünneplő Halle Berryről – de csak saját felelősségre lehet megnézni őket, ugyanis akad köztük 18+-os fotó is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak