promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Cara Delevingne: 3+1 érdekesség a szülinapos szupermodellről
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Cara Delevingne ma ünnepli 29. születésnapját, ennek örömére összeszedtünk pár érdekességet a világ egyik legsikeresebb modelljéről.

1. Cara Delevingne-nek mindössze 10 évesen sikerült elérnie azt, amiről mások egész életükben csak álmodoznak: szerepelt a legendás Vogue magazinban, ráadásul akkoriban még nem is akart modell lenni – pedig állítólag már kislányként is megvolt az érzéke hozzá.

2. 2017-ben megjelent Cara Delevingne Mirror, mirror című első regénye, ami fiatalokról, és az ő problémáikról szól, miközben elindítanak egy saját zenekart – a könyvet nagyon jól fogadta a közönség, ugyanis rengeteg helyen túlnyomóan pozitív értékeléseket kapott, 2018-ban pedig Magyarországon is a boltok polcaira került.

3. Modellként elképesztő sikereket ért el Cara Delevingne, hiszen 2012-ben és 2014-ben is ő lett az év modellje a British Fashion Awardson – 2015-ben, karrierje csúcsán mégis visszavonult, ugyanis sokkal jobban vonzotta őt a színészi pálya, azóta pedig egyebek között a Suicide Squad - Öngyilkos osztag című képregényfilmben is szerepelt.

+1: Cara Delevingne nyíltan vállalja biszexualitását, és sokáig a Hazug csajok társasága című sorozat egyik főszereplője, Ashley Benson volt a barátnője, akivel 2020-ban szakítottak.

Nézd meg galériánkat a szülinapos Cara Delevingne-ről:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás