promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hét éve halt meg Robin Williams – Különleges képekkel idézzük fel a legendás nevettető emlékét
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

2014. augusztus 11-én hunyt el Robin Williams, aki hatalmas űrt hagyott maga után, és mai napig rajongók milliói gyászolják.

Robin Williams 1951. július 21-én született, és már fiatalon is az iskola bohóca volt. Később felvették a híres Juilliard nevezetű színész- és zenészképző egyetemre, majd önálló estjeivel szórakoztatta a közönséget. 1978-ban jött az első igazi áttörése, mikor főszerepet kapott az Egy úr az űrből című vígjáték sorozatban, de nem kellett sokat várnia az első mozifilmjére sem: 1980-ban ő alakította Popeye-t Robert Altman alkotásában – és innentől kezdve nem volt megállás.

Jött a Garp szerint a világ, Jó reggelt, Vietnam!, Holt költők társasága, Ébredések, Mrs. Doubtfire, Jumanji, Madárfészek, Flubber és a Good Will Hunting is – utóbbiért Robin Williams megkapta élete első, és utolsó Oscar-díját, miután előtte már háromszor jelölték őt.

Az évtizedek alatt korunk egyik legsikeresebb, legkedveltebb komikusa lett Robin Williams, de élete utolsó éveiben rengeteg problémával kellett szembenéznie, hiszen egyebek között Lewy-testes demenciában szenvedett, aminek kezdte már érezni a negatív hatásait – 2014. augusztus 11-én, 63 évesen lett öngyilkos, és azóta is rengetegen gyászolják őt, hiszen egy hatalmas tehetséget, és remek embert veszített el a világ.

Nézd meg galériánkat a zseniális Robin Williamsről, aki már hét éve nincs köztünk:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás