promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mit keres ez a tigris a „spenóttengerben”? A válasz meglepő! – képek
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazán különleges fotókat készítettek a Koppenhágai Állatkertben, amiken megfigyelhetjük egy szibériai tigris problémamegoldó képességeit.

Az emberek fagyival, hűtött üdítővel, ventilátorral, vagy esetleg légkondival menekülnek el az elviselhetetlen nyári forróság elől, na de mi a helyzet az állatokkal? Ők hogyan hűsítik magukat, ha éppenséggel nincs nyitva a hozzájuk legközelebb eső Tesco, hogy vehessenek maguknak egy jégkrémet, vagy egy jó hideg sört? Most kiderült a válasz!

Hihetetlen képsorozat bizonyítja, hogy milyen jól feltalálják magukat a szibériai tigrisek a Dániában található Koppenhágai Állatkertben, ahol most 28 fokos meleg tombolt (ami arrafelé azért elég magas hőfoknak számít): a három ott élő példány közül az egyik vadállat fogta magát, és szépen bement az algás medencébe, ahol nagy örömmel lubickolt egyet – ez pedig sokak számára meglepő lehet, hiszen a közvélemény szerint a „macskák” nem szeretik a vizet.

A szibériai tigrisek viszont imádnak úszni, és rájuk is fér ilyenkor egy kis lehűlés, hiszen ők a legnagyobb macskafajták, így fokozottan érzékenyek a melegre.

Itt lehet megnézni a cuki esetről készült látványos galériánkat:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás