promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sosem fogod elhinni, hány éves lett ma a Modern család bombázója!
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma ünnepli születésnapját a Modern család című sorozat sztárja, Sofía Vergara – de azt tuti nem fogod kitalálni, hogy hány éves lett!

A Kolumbiában született, gyönyörű Sofía Vergarát 17 évesen fedezték fel egy strandon, aztán hamar egészen ismert modell lett, és még a Pepsi egyik reklámjában is szerepelt. Később Amerikába költözött a kisfiával, és Hollywoodban próbált szerencsét: szerepelt egyebek között a Totál káosz, A 24. napon illetve a Négy tesó című filmekben is.

Az igazi áttörést a 2009-től egészen 2020-ig futó Modern család című sorozat hozta meg Sofía Vergarának, ahol az Egy rém rendes családból ismert Ed O'Neill latin feleségét alakította, Gloriát – munkájáért összesen négy Emmy-díjra jelölték, így nem csupán a közönség, hanem a szakma egyik kedvence is lett.

Hihetetlen, de Sofía Vergara ma, július 10-én ünnepli 49. születésnapját, ennek örömére összeállítottunk róla egy galériát, amiben olyan képek vannak, amiken láthatjuk őt vadítóan szexin, meghökkentően fiatalon, vagy akár a jóképű férjével, Joe Manganiellóval is:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás