promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Miley Cyrusnak kemény döntést kellett hoznia – Megszorult, vagy az emlékek elől menekül?
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Miley Cyrus kénytelen volt eladni a Los Angeles-i luxusotthonát, emiatt sokan úgy gondolják, hogy anyagi gondokkal küzd az énekesnő, vagy túl sok rossz emlék fűzte oda – Nézd meg a csodás ingatlant!

A „Party in the U.S.A.” és egyebek között a „Wreckingball” című gigaslágerek előadója, Miley Cyrus ártatlan gyereksztárként kezdte a pályafutását, majd annyira ki akart törni ebből a skatulyából, hogy egészen meghökkentő dolgokat kezdett csinálni: drogozott, pucérkodott és komoly balhékba keveredett – rajongói egy időben rá sem ismertek.

Miley Cyrus az utóbbi években rendbe tette az életét, megnyugodott, és zeneileg is érettebb lett, de úgy tűnik, hogy nem bírt megmaradni régi Los Angeles-i otthonában, ugyanis most 7,2 millió dollárért, azaz nagyjából 2,1 milliárd forintért eladta azt, és új helyre költözött, ahol mindent tiszta lappal kezdhet.

Felröppent a pletyka, hogy Miley Cyrus nem csupán a rossz emlékek miatt szabadult meg egykori luxusingatlanjától, hanem azért is, mert elfogyott a pénze és megszorult – de ezt cáfolják azok a pénzügyi adatok, amik szerint a fiatal világsztárnak nagyjából 160 millió dollárt ér a hálózata, bár ez jócskán eltérhet a valóságtól.

Kíváncsi vagy, milyen csodaszép otthona volt Miley Cyrusnak? Nézd meg galériánkat, és less be hozzá:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás