promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Reszkethet Van Damme: ez a cuki mókus úgy spárgázik, mint egy igazi akcióhős! – képek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ma biztos, hogy nem fogsz cukibbat látni annál a mókusnál, aki legalább olyan jól spárgázik, mint az akciófilmek királya, Jean-Claude Van Damme.

Senkinek sem kell bemutatni Jean-Claude Van Damme-ot, hiszen a Véres játék, Tökéletes katona, Hirtelen halál és egyebek között az Időzsaru sztárja szinte az egész '80-as, '90-es éveket azzal töltötte, hogy kegyetlen pörgőrúgásokkal zúzta le a B-kategóriás akciófilmekben a rosszfiúkat – bár olyan is sűrűn előfordult, hogy lement spárgába, és úgy ütött lágyékon pár kifejezetten szerencsétlen bűnözőt.

Van Damme pár évvel ezelőtt ismét reflektorfénybe került, mikor két mozgó Volvo kamion között spárgázott egy azóta legendásnak számító reklámban – de most elkezdhet aggódni, ugyanis egyenesen Svédországból érkezett egy trónbitorló: egy európai mókus ellopta a világsztár ikonikus mozdulatát, és két csillagfürt között spárgázott egy nagyot, amit egy fotósnak sikerült is lekapnia.

A cuki kis állatkák van, hogy kifejezetten szórakozásból szagolgatják a virágokat, szóval vígan élik a kis életüket, miközben Van Damme-ot utánozzák, és majszolják a jól megérdemelt csemegéiket.

Nézd meg látványos galériánkat a szőrös kis akcióhősről, aki Van Damme-nak képzeli magát:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás