Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

75 éves a bikini: íme pár brutálszexi kép a ruhadarabról, ami az egész világot megváltoztatta – 18+

75 éves a bikini: íme pár brutálszexi kép a ruhadarabról, ami az egész világot megváltoztatta – 18+

75 éves a bikini: íme pár brutálszexi kép a ruhadarabról, ami az egész világot megváltoztatta – 18+

Színes

Promotions 05:20

Hiheteten, de már 75 éve létezik a bikini, ennek örömére most készítettünk egy elég pikáns galériát, ami megmutatja, hogy az utóbbi évtizedekben egyre csak zsugorodott ez az ikonikus ruhadarab.

Rengeteg férfi egyetért abban, hogy a bikininél nincs szexibb ruha egy nőn, hiszen éppen, hogy csak a „lényeget” takarja – és igaz, hogy a fehérnemű is pontosan ennyit fed a hölgyek testéből, de az mégis valamiért intimnek számít sokak számára.

Louis Reard 1946. július 5-én mutatta be Párizsban az első bikinit, ami a Marshall-szigetekhez tartozó Bikini-atollról kapta a nevét, ugyanis a tervező szerint ez a ruhadarab akkora hatást vált ki a férfiakból, mint az ott végzett kísérleti atomrobbantások – és mennyire igaza volt.

A világ először nem akarta elfogadni a kétrészes, kihívó fürdőruhát, hiszen sokak szerint túlzottan szexi volt, de minden megváltozott, miután 1957-ben bemutatták az És Isten megteremté a nőt című filmet, amiben az akkori szexszimbólum, Brigitte Bardot bikiniben volt látható, és ezzel mindenkit az ujja köré csavart.

Onnantól kezdve nem volt megállás, szabadabb lett a szexualitás, az embereket teljesen megbabonázta a bikini, és a férfiak örömére villámgyorsan elterjedt szinte az egész világon – sőt, az utóbbi évtizedekben egyre csak zsugorodott a mérete.

Nézd meg vadító galériánkat a 75 éves bikiniről és annak evolúciójáról – de csak saját felelősségre, ugyanis 18+-os képek is szerepelnek benne:

Forrás: Profimedia

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria

További fotók erről a helyszínről