Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Kardashian család luxusnyaralóját látva teljesen megéri szexvideót készíteni

A Kardashian család luxusnyaralóját látva teljesen megéri szexvideót készíteni

A Kardashian család luxusnyaralóját látva teljesen megéri szexvideót készíteni

Színes

Promotions 10:30

Szinte hihetetlen, hogy Kim Kardashian és a többiek az utóbbi években milyen durván meggazdagodtak – Nézd meg a család luxusnyaralóját, ha kíváncsi vagy az igazi fényűzésre!

Kim Kardashian 2007-ben robbant be a köztudatba, miután állítólag akaratán kívül megjelent róla egy házi készítésű szexvideó, amin a híres rapperrel, Ray J-jel kavart. Ebben az évben indult a családjával közös reality műsora is, a Keeping Up with the Kardashians, ami 20 évad után pár napja ért véget – így a nézőknek búcsúzniuk kellett Kimtől, Kylie Jennertől, illetve többek között Kendall Jennertől is.

Aki követte a hatalmas sikerű műsort, az már láthatta, hogy a Kardashian családnak milyen fantasztikus nyaralója van Kaliforniában, ugyanis az álomingatlanban van egyebek között saját mozi és beltéri medence is – ráadásul elképesztő látvány fogadja a látogatókat (akik közt rengeteg celeb is előfordult már az évek alatt), hiszen a gyönyörű Tahoe-tó mellett fekszik a házikó, szóval lélegzetelállító a panoráma.

Akit érdekel Kim Kardashian és a többiek luxusnyaralója, az mindenképp nézze meg galériánkat, mivel ilyen meseszép helyet nem sűrűn lát az ember:

Forrás: Profimedia

További fotók erről a helyszínről